SEO Cursus

albert einstein teach

 

 

 

 

 

 

 

Wilt je zelf controle houden over uw voortgang in Google? Wil je een beknopte opsomming van alle werkzaamheden en de achterliggende gedachtes van Google die erbij komen kijken om hoog te scoren in Google en zo meer bezoekers naar je website te trekken?

In een middag en informele setting praat ik je bij. Alleen de essenties en praktische tips die van invloed zijn op een Google ranking. Oefening baart kunst en daarom gaan we direct aan de slag om deze toe te passen op je website.

De onderdelen die worden behandeld die ik aan het bod laat komen:

Technische Optimalisatie

Om welke technische redenen wordt mijn website niet getoond in Google? Waar let Google eigenlijk op, op technisch gebied? Van welke website technieken wordt Google blij? Van welke technieken worden consumenten blij?

Keywords: indexeerbaarheid pagina’s, snelheid websites, 301’s, duplicate content, Google Webmaster Tools

Market, Keyword en Trend Onderzoek

Hoe kan ik door de juiste trefwoorden te kiezen, meer bezoek genereren naar mijn website? Hoe zoeken mijn potentiële klanten? Hoe doe ik marktonderzoek online zodat ik precies weet wat mijn klanten willen en verlangen?  Hoe groot is mijn concurrentie online? Met welke zoektermen kan ik het beste beginnen om online autoritair te worden? Welke tools helpen me hierbij?

Keywords: keyword research, online concurrentie, concurrentietools, buyer’s journey, money keywords 

Content Optimalisatie/Inventarisatie

Hoe weet Google dat mijn webpagina ertoe doet als ik iets intoetst? Welke elementen van een website kan ik direct aanpassen om eruit te springen in de zoekresultaten? Welke content heb ik allemaal die aansluit op de zoekopdrachten van mijn doelgroep? Moet ik meer content maken? Welke content scoort binnen mijn doelgroep online?

Keywords: on page factors, website scan, content optimalisatie, keyword density, sitemap

Linkbuilding, Website Promotie en Content Marketing

Welke factoren bepalen de populariteit van een website op het internet? Hoe doet mijn website het in vergelijking met de concurrenten? Hoe kan ik mijn website promoten op het internet? Waarom kan ik mijn inhoud beter inzetten op een paar goeie links? Welke content scoort regelmatig goed online? Welke content kan ik inzetten mijn website online populairder te maken?

Keywords: linkbuilding, ego-bait, viral marketing, content creatie, backlink checkers, link analyse

Wil je een full impact, no nonsense, hands-on SEO workshop volgen om direct je website online beter gevonden te laten worden?

Neem dan contact met me op.