SEO Diensten

Elke ondermening verschilt in wezen van elkaar. Ook in de behoefte naar kennis en arbeid in en van de SEO. Een marketingteam heeft misschien voldoende aan de materie van een workshop waarna ze zelf aan de slag kunnen gaan, terwijl een freelancer wel een handje kan gebruiken bij de uitvoering van de SEO werkzaamheden. Daarom presenteer ik bij deze de vormen waarin we samen kunnen werken.

SEO Cursus of Workshop

In een middag (of avond) wil ik jou en jouw team op de hoogte brengen van de factoren en tools die je helpen om je hoog te laten scoren in Google. De theorie wordt gecombineerd met praktijk oefeningen die real time worden toegepast op de website die je hoger wilt laten scoren zodat je direct bedreven wordt in de art of SEO. Meer informatie vind je hier.

SEO Advies & Consultancy

Welke zoektermen worden door mijn publiek online ingetoetst? Zijn de termen die ik uitzoek wel representatief voor de doelgroep? Welke content doet het goed bij mijn doelgroep en op welke plaatsen op het internet worden deze het meest geconsumeerd? Is het nodig om mijn website sneller te maken?

Het maken van een gedegen SEO marketing plan en de daarbij horende adviesrapporten die je stap voor stap begeleiden om het SEO traject met succes uit te voeren is het doel bij dit SEO consult. Zo kunnen jullie het als referentiemateriaal gebruiken in de optimalisatie van de website. Meer informatie vind je hier

SEO Freelancer

Is het SEO verhaal duidelijk, maar kom je handjes tekort of houdt je je liever bezig waar je zelf goed in bent? Ik ga je dan helpen om de unieke kwaliteiten van je onderneming in de zoekresultaten eruit te laten springen, zodat surfers het niet kunnen laten om op jouw listing te klikken. Of om dat artikel te (laten) schrijven en de lijntjes uit te gooien zodat die dan toch geplaatst wordt op het gewenste platform.

Voorproefje

Niet zeker welke vorm van samenwerking het beste zou zijn? Laat dan de URL van je website achter door contact met me op te nemen en we evalueren in een korte Skype call  welke vorm optimaal zou zijn.