About this guy

Omdat er zoveel onzin en verkeerde perceptie heerst over SEO’ers  en daar opheldering in wil brengen…

Omdat na alle Panda, Pinguïn en Pigeon updates, Google nu eindelijk ‘originele en te gekke” inhoud zou belonen en dat wel eens wilde testen….

Omdat dit misschien wel de “holy grail” is in mijn zoektocht naar vrijheid…

Daarom ben ik met deze website begonnen. Om al die redenen.

Voor dit avontuur, had ik me al tijdje bewogen in het online landschap, bijna 5 jaar alweer. Vanuit het zuiden des lands naar de Randstad gemobiliseerd met de brandende nieuwsgierigheid te ontdekken wat er allemaal bij komt kijken om die begeerlijke eerste plek in Google te veroveren. Een aantal bureaus en tal van grote en kleine klanten verder, ben ik de basics, insider tips & trucks en strategisch inzichten rijker en heb ik een aantal globale lessen opgedaan:

SEO is verre weg van “rocket science”, de basisformule is (algemeen) bekend, echter vereist het wel een lange adem, snel kunnen schakelen, strategisch inzicht en echte creativiteit om tegenwoordig te kunnen scoren.

SEO is geen exacte science, maar steeds meer een “art dan science”, waar naast het technische aspect, een bom vol creativiteit nodig is om de unieke kwaliteiten van je online onderneming te onderstrepen en te worden beloond door het publiek en Google.

SEO heeft een slechte rep gekregen doordat het vaak als gouden oplossing werd aangedragen en geaccepteerd waardoor verwachtingen en resultaten niet overeen kwamen. Manipulatietechnieken worden steeds omslachtiger, minder kosteffectief, waardoor het beter is om in praktijken te investeren die voor een gezonde, natuurlijke uitbreiding van het wereldwijde Web zorgen waarin je tegelijkertijd je praktijk kan laten schitteren.

Kwaliteit, diepgang, creativiteit, eerlijkheid, direct, transparant, ecologisch, verbinden, menselijk, groen, gezond, evergreen, persoonlijke ontwikkeling, bewust en niet te vergeten FUN.

Resultaten boeken voor labels met visies, waarden en opvattingen die ik zelf omarm. Dan ga ik er natuurlijk voor om je te laten winnen. Want dat geeft een kick, dat geeft een goed gevoel.

Aangenaam, mijn naam is in ieder geval Huy.

 SEO Guy named Huy

Bench Berlin

Enkele longtail keywords:

Vreemde talen- en culturen enthousiasteling

Undercover wereldverbeteraar

Geïnteresseerd in de kronkeling van het menselijk brein

Online marketing

Gitaren raakt een van mijn snaren

Anime film liefhebber